Mojsije
Administrator
Player
|
 |
« on: February 17, 2010, 12:33 » |
|
Evo, 5. sezona je pri kraju i trenutno vam znam reci samo slijedece: Confirmed games with national qualifiers are;
CS:S FIFA 5on5 DotA PES TMNF CoD4
Please note that we have decided to enable forced Premium for CS:S, FIFA 5on5, TMNF and PES (the reasoning for picking those games is: 1on1 games & games with prizemoney over 1000€) so this must be communicated properly; participants must have Premium in those games. (much like EPS,..) znam da vas ima barem 8 timova za napravit kvalifikacijski kup u CS:S-u  nagrade još ne znam koje će biti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sjor
|
 |
« Reply #1 on: February 17, 2010, 12:43 » |
|
kaj tog prosle god nije bilo za nas? ma bit ce i vise, čak duplo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #2 on: February 17, 2010, 14:24 » |
|
oh yeah.
Kada bi to otprilike pocelo? Koji mjesec?
Takoder za national qualifier vrijedi isto pravilo kao i za EPS pretpostavljam, znaci 3 od 5 igraca moraju bit hrvati? E sad, dali mjesto stanovanja mora biti hrvatska kod trojice, ili samo nationality mora biti hrvatski?
I da, imamo 8 timova, cak i vise.
|
|
|
|
|
|
EXCELLO statement This week we will be facing VERYGAMES on de_tuscan, which is nice.
|
|
|
Mojsije
Administrator
Player
|
 |
« Reply #3 on: February 18, 2010, 17:36 » |
|
da 3 od 5 vrijedi i ne gleda se nacionalnost vec zemlja prebivalista. mislim da ce kvalifikacije biti u 3. mjesecu a pocetak u 4. kad cu imat vise info-a napisat cu. css cu prijavit odmah onda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #4 on: February 18, 2010, 17:54 » |
|
Da, nego jos jedno pitanje? Sa tim kvalifikacijama... pretpostavljam samo ce 1 proci dalje kako je kod vecine zemalja, ali gdje?  EMS qually round1, round2 ili cak main round?  p.s. Jel ima kakvih novih saznanja o balkan eps sezoni 2, da li ce biti css, kada pocinje, koliko slotova dobiva croatia i sl.
|
|
|
|
« Last Edit: February 18, 2010, 18:30 by leonah »
|
|
EXCELLO statement This week we will be facing VERYGAMES on de_tuscan, which is nice.
|
|
|
Mojsije
Administrator
Player
|
 |
« Reply #5 on: February 26, 2010, 15:48 » |
|
http://www.esl.eu/hr/news/116060/Predstavljamo-EMS-Season-VI-/za hr sam prijavio cod4, css i dotu vise infa o kvalifikacijskim kupovima uskoro @leonah - samo 1 prolazi dalje tj. u nekim slucajevima i vise ukoliko se zemlja dobro plasirala prosle godine. i o tome koliko se zemlja dobro plasirala prosle godine zapravo ovisi i u koji quali ili main round ce biti tim poslan. za balkan jos trenutno nista ne znam, od enc-a, ems-a i ostalih pizdarija nismo niti stigli jos posvetiti se balkan ligi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #6 on: March 03, 2010, 20:10 » |
|
Pod news cups u css eu sekciji, dodan je EMS Season VI qually. Pa bih opet pitao, kada ce biti otvoren croatian qualifier i da li ce ga uopce biti?
Jer ne zelim prijavljivat tim za eu qually (cak nisam siguran jel uopce dozvoljeno igrat eu qually, ako se odigra national qually) ako ce biti uskoro cro qually.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denona
|
 |
« Reply #7 on: March 10, 2010, 21:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #8 on: March 11, 2010, 14:53 » |
|
da eu qually... a kad ce croatia qually? ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsije
Administrator
Player
|
 |
« Reply #9 on: March 12, 2010, 20:52 » |
|
EVO I HRVATSKE KVALIFIKACIJE  sry sto kasnim stvarno sam ovaj mjesec prezauzet VIJEST!!!11
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #10 on: March 12, 2010, 22:33 » |
|
28.3 ?!?
pa onda je grand lan slovenija na koji ide nekoliko hrvatskih timova?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #11 on: March 12, 2010, 22:39 » |
|
E mojsije mojsije crni mojsije, menjaj 
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #12 on: March 12, 2010, 22:42 » |
|
21.3? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #13 on: March 12, 2010, 23:45 » |
|
21.3?  erm. 21.3. je ENC 
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #14 on: March 13, 2010, 00:01 » |
|
21.3?  erm. 21.3. je ENC  eda onda izmedu 22.3 i 26.3 
|
|
|
|
« Last Edit: March 13, 2010, 00:03 by leonah »
|
|
|
|
|
|