|
Maarek
|
 |
« Reply #15 on: March 12, 2010, 23:06 » |
|
ENC 2010 QR2 draw:
Portugal vs. Croatia
Nadam se dacemo ih dobit jer neznam kakvi su portugalci
rofl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qqx
|
 |
« Reply #17 on: March 14, 2010, 17:24 » |
|
haha, crazy man sta jos necemo cut od tebe  istina , portugalci su po "iskustvu" na internacionalnoj sceni dosta ispred nas , team kick je vec cesto dokazo da se igra kvalitetan counter strike u portugalu. tako da se u biti nemoze pisat o rezultatu, mi cemo igrat iz lana i maksimalno cemo se potrudit , a sve drugo cemo vidit poslje meca. decki,...bog
|
|
|
|
|
|
With kind regards qqx
AJMO SKOZI !
|
|
|
Pavlychenko
ESL CS 1.6 privat
Teammate

When in Rome...
|
 |
« Reply #18 on: March 14, 2010, 18:38 » |
|
ako bude srece smazat cemo ih ko siroce napolitanku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mojsije
Administrator
Player
|
 |
« Reply #19 on: March 16, 2010, 18:52 » |
|
kaze se ko svinja masnu torbu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #20 on: March 16, 2010, 19:09 » |
|
smazat cete ih ko seljak poticaj
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #21 on: March 16, 2010, 19:38 » |
|
smazat cete ih ko seljak poticaj
kaj nisu ukinuli poticaje jer je kriza 
|
|
|
|
|
|
 irc: #team-imex #team-croatia #elite.clan #cs.hr #esl.hr #croatia #hcl.hr
|
|
|
|
sjor
|
 |
« Reply #22 on: March 23, 2010, 22:55 » |
|
smazali vas rumunji ko ratni zarobljenik kad dode s razmjene  mislim da bi vi trebali vise trenirat pa ce doc bolji rezultati gl za next enc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #23 on: March 24, 2010, 00:43 » |
|
Jbg, sta je tu je.
Team imex i team gamersject (od kojih se sastojala repka ovaj put) su trenirali za lan u sloveniji sto nam je puno vaznije, jer su velike pare u pitanju (1500€) te uz silne brojne kupove kao sto su ESH (2 puta), EMS qually, Xlfrag CUP nismo imali vremena za trenirati kao repka. Jer iskreno, mogli smo mi odbaciti treninge sa timom i kupove u zamjenu za 3 tjedna treniranja sa repkom te pobjediti rumunjsku i onda u 3. kvalifikacijskom krugu dobiti neku jaku zemlju (danska, švedska...) od koje bi opet izgubili. Rumunjsku smo mogli pobjediti, da smo to zbilja htjeli. Jer oba nasa tima, gamersject i imex su u vise navrata pobjedili najjace rumunjske - mymrdone i zer0gravity.
Žao nam je, nadam se da vas nismo previše razočarali. Jednostavno nismo imali vremena trenirat, mi smo se skupili u subotu navecer poslije profil lana, nakon koje pive, i u nedjelju popodne trenirali do matcha. Zato je tako i ispalo.
|
|
|
|
|
|
EXCELLO statement This week we will be facing VERYGAMES on de_tuscan, which is nice.
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #24 on: March 24, 2010, 02:36 » |
|
Tocno kako je leon i rekao. U 3 i 4 mjesecu se nakupilo dosta lanova i online kupova i jednostavno se nije isplatilo trenirat da se pobjedi rumunjska, a kasnije u QR3 da dobijemo neku drzavu koja se nemoze pobjedit.
Mislim da se ne mora dalje objasnjavat nakon sta procitate leonov post.
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
flo
|
 |
« Reply #25 on: March 24, 2010, 17:31 » |
|
i to mi je neki duh kapetana.... lol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majers
|
 |
« Reply #26 on: March 24, 2010, 17:41 » |
|
pa realan je samo, necemo se lagat 
|
|
|
|
|
|
5.11.06 00:22h Precision kick_member ombo 21.02.08 12:52h Croatia - CSS kick_member dado
|
|
|
|
zoki
|
 |
« Reply #27 on: March 24, 2010, 17:47 » |
|
istina...... da smo losi kao repka to stoji, ali ni nema neki izbor igraca koji bi uvelike digli igru repke... jbg... 
|
|
|
|
|
|
Kako malo imamo maste za bol koju nanosimo drugima !!!
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #28 on: March 24, 2010, 19:14 » |
|
i to mi je neki duh kapetana.... lol
Mislis da bi netko od vas bolje odigrao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flo
|
 |
« Reply #29 on: March 24, 2010, 20:47 » |
|
ne mislim da bi bolje odigrao, ALI ako nemas vremena za repku daj je nekome drugome sigurno bi netko htio (ja ne samo da to bude jasno)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|