|
sjor
|
 |
« on: January 18, 2010, 14:20 » |
|
imam problem, necujem se u igri na mic
nisam nis diro, valjda sam odjednom mi se to dogodilo
kak popravit to, iso sam set up headset i nis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #1 on: January 18, 2010, 14:29 » |
|
Ne cujes se na ingame voiceu? Jesi siguran da ti je tipka zbindana dobro? U sound optionsima jel ti mozda mic mutean? Dobro postavljena soundcard u steamu (settings/voice)?
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
sjor
|
 |
« Reply #2 on: January 18, 2010, 14:37 » |
|
necujem se u ingame, necujem se ni u set up headset u control panelu, nije mutean, realtek je postavljen i bio prije kolko znam, sumi kad idem test 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majers
|
 |
« Reply #3 on: January 18, 2010, 15:20 » |
|
a bar nije akumulator
|
|
|
|
|
|
5.11.06 00:22h Precision kick_member ombo 21.02.08 12:52h Croatia - CSS kick_member dado
|
|
|
|
sjor
|
 |
« Reply #4 on: January 18, 2010, 20:24 » |
|
a možda su u šumi  idu na servis sluske jer nije do kompa nes se sprckalo u slusalicama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonah
|
 |
« Reply #5 on: January 18, 2010, 21:13 » |
|
a mozda su ipak u bunaru 
|
|
|
|
|
|
EXCELLO statement This week we will be facing VERYGAMES on de_tuscan, which is nice.
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #7 on: January 27, 2010, 14:29 » |
|
Mislim da mali korn ima razer piranhe. Pa pitaj njega kakve su. Inace, u tog linksa nema bas vise nesto dobrih slusalica, za gejming, recimo jos plantronics gamecomm 777, fatality ove, i one razerove od sto miljuna kuna koje nebi kupio ni da imam za platit ih. I preporuka, nemoj uzeti nista sta ti je losije od tih sto si imao, znaci, ako ti nemogu dati iste, ili trenutno po cijeni bolje, onda uzmi pare nazad. Ja sam nosio od frenda graficku na servis, imao sranja, 2 mjeseca cekam graficku, (radi se o gtx 275) nemaju istu a za hd5870 traze nadoplatu od 1000kn. Naravno da u istom cijenovnom rangu (1600kn) nemaju nista vise nego imaju nesto losije i tu 5870 koja je skuplja nekih 600kn. Onda uz malo psovanja dogovoreno da ce vratiti novce. Znaci, nikako ne uzimaj losije/jeftinije.
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Reply #8 on: January 27, 2010, 14:40 » |
|
Aj vidi ovo u Ventrilu, da ti se nije dogodilo sto i meni, nakon nekog updatea Windowsa ili sto se vec dogodilo sa driverima, odjednom imam 2 sound input devicea u svakom sound programu. Recimo Mumble mi prepoznaje samo jedan, preko kojeg ne radi, dok Ventrilo prepoznaje oba, te moram isprobavat kod instalacije preko kojeg se cujem. No ponekad mi cak i Ventrilo zna totalno izgubit kontakt sa zvucnom i inputom sounda kod igranja, tako da reset svega moram napravit, da bi sve radilo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sjor
|
 |
« Reply #10 on: January 28, 2010, 15:14 » |
|
uzeo sam logitech precion gaming, lagane su pa mi pasu  za razliku od kossovih, more ovdje lock
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|