Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Pages: [1]
Print
Author Topic: Blakan Liga vol. 2  (Read 395 times)
BrutalSavage
Newbie
*

WWW Email
« on: January 17, 2010, 14:58 »

Zanima me dal ima volje i zainteresiranih da organiziramo neku ligu slično kao što je bila balkan liga samo u organizaciji HR CS communitya. Znači timovi iz ex-Yug. , ESL pravila. Mislim da je svima veći gušt igrat VS domaćih timova nego vs nekih švaba. Recimo da se skupi 16 ozbiljnih timova, šta se nagrada tiče pa možda da se nađe koji sponzor koji bi dao recimo war ili public server na par mjeseci, a da i nema sponzora igralo bi se za ono najvažnije odnosno za NAJ team na balkanu Wink) Također ovo bi dobro došlo za uvježbavanje timova i aktivacija CSS scene za nadolazeće lanove. Evo samo prijedlog dajte svoje primjedbe ili prijedloge u vezi turnira ako uopće ima zainteresiranih. HF all
leonah
Teammate

Fuck yeah

466109008
« Reply #1 on: January 17, 2010, 15:16 »

Mislis u sklopu ESLa ili neke druge lige? Ili ovako, skupi nas se 16, i onda nademo nekog sponzora usput jer smo mi sad kao neka liga?

A i mogu ti za 100% rec da odredeni timovi nebi igrali kad nebi bilo prizeova, nego ovak 16 timova koji glume ligu, jer trenutno ima se sta za igrati, od nca i eheavena do 3-4 lana u slijedeca 2 mjeseca.

EXCELLO statement
This week we will be facing VERYGAMES on de_tuscan, which is nice.
sjor
Teammate

« Reply #2 on: January 26, 2010, 19:09 »

jedino progurat cs:s u balkan ligu na esl-u
Pages: [1]
Print
Jump to: