b0ba
ESL CS 1.6 privat
Player

ELE! Everybody love everybody!
|
 |
« Reply #60 on: February 05, 2010, 18:44 » |
|
meni se sviđa samo da nije svijetlo ovoliko. U 3 ujutro kad otvorim forum oci mi ispadnu.
|
|
|
|
|
|
Everybody panic! Oh my God, there's a bear loose in the coliseum! There will be no refunds! Your refund will be escaping this deathtrap with your life! If you have a small child, use it as a shield! They love the tender meat! Cover your sodas! Dewie loves sugar!
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #61 on: February 05, 2010, 19:27 » |
|
Potamnit cu ovu bijelu malo prema sivijem, tipa e6e6e6 boja.
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #62 on: February 06, 2010, 15:09 » |
|
Potamnit cu ovu bijelu malo prema sivijem, tipa e6e6e6 boja.
Mislim da sad sve radi sto se tice quotanja, previewa, recent postsa, statsa, itd.
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #63 on: February 09, 2010, 01:26 » |
|
Kako vam se cini?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
splicosaki
|
 |
« Reply #64 on: February 09, 2010, 01:27 » |
|
najs
|
|
|
|
|
|
splico: cito si malo a? M!: kako ? splico: kako to? M!: kaki cit ? M!: nije moguce M!: ovo splico: pa aj vidim da je M!: jel mora znacit, ak imam to ? M!: da sam citer M!: il kaj?
|
|
|
|
qqx
|
 |
« Reply #65 on: February 09, 2010, 10:27 » |
|
to se meni bas i nesvida  neznam , ubija cjelu temu , bar po meni,...ovako kako je je po meni super sexy ...
|
|
|
|
|
|
With kind regards qqx
AJMO SKOZI !
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #66 on: February 09, 2010, 10:32 » |
|
neznam , ubija cjelu temu , bar po meni,...ovako kako je je po meni super sexy ...
+1
|
|
|
|
|
|
 irc: #team-imex #team-croatia #elite.clan #cs.hr #esl.hr #croatia #hcl.hr
|
|
|
|
Maarek
|
 |
« Reply #67 on: February 09, 2010, 14:20 » |
|
sad ce ih pola bit za pola protiv, neznan meni osobno ova bila tuce u oci previse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavlychenko
ESL CS 1.6 privat
Teammate

When in Rome...
|
 |
« Reply #68 on: February 09, 2010, 17:07 » |
|
sad ce ih pola bit za pola protiv, neznan meni osobno ova bila tuce u oci previse
malo bijelog nikom ne skodi  a istina da malo udara u oci ali potamnjivanjem cijela tema ode u kurac pa brijem da je ovak ipak bolje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #69 on: February 09, 2010, 20:37 » |
|
Mogu ja cijelu temu posivit, dakle i header, i background i sve, ali to zahtijeva malo photoshopa, a ovo ostalo radim kroz css stylesheet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #70 on: February 09, 2010, 22:15 » |
|
Mogu ja cijelu temu posivit, dakle i header, i background i sve, ali to zahtijeva malo photoshopa, a ovo ostalo radim kroz css stylesheet.
pa ja stvarno nevidim potrebe, daj radje napravi dodatnu temu siviju pa si vi kojima ova bijela bode oci nju odaberite tamo u options...ova default i gg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #71 on: February 09, 2010, 22:39 » |
|
A vidi ideje  najs FEsH  Dakle, dobit cete i cshr-sivu edition 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #72 on: February 09, 2010, 22:42 » |
|
A vidi ideje  najs FEsH  Dakle, dobit cete i cshr-sivu edition  ti ces skoro moc prodavat skinove...mozes komotno ispisat faks, netreba ti vise
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #73 on: February 10, 2010, 04:27 » |
|
Eto, dodana je sad i "counterstrike-hr dark" i "counterstrike-hr light" opcija u profilu pa mozete uzeti temu koju ocete. Jos sta cu dodati na "counterstrike-hr dark" je: 1. pozadinu cijelu u sivo kroz css 2. fotosopirati slike, tako da budu tamnije, tj da se poklapa sa sivom bojom samih boardova
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boktejebo
|
 |
« Reply #74 on: February 10, 2010, 09:30 » |
|
JE BE NO 
|
|