|
nara
|
 |
« on: January 05, 2010, 16:36 » |
|
Ukoliko vam nije poznato, ESWC nam se ove godine vraca. Francuska kompanija pod imenom DIP-Organisation je otkupila licencu i sva prava vezana uz ESWC brand i namjeravaju nastaviti tradiciju koja je nazalost stala ne tako davne 2008 godine. ESWC ce se ove godine odrzavati u Dizneylandu u Parizu i ukupan fond nagrada se procjenjuje na oko 200 000 $. Zastupljene igre su: PC - Counter-strike
- Counter-strike woman
- Trackmania ESWC
- Warcraft III: TFT
Konzole - Fifa 2010
- Need for speed: Shift
- Street Fighter IV
- Virtual Tennis
CS:S se nažalost još uvijek nije našao na listi, ali postoji otvorena peticija za njegovo uklju?ivanje u samo natjecanje, peticiji mozete pristupiti na linku: ovdjeSto se tice ESWC-a Hrvatska za 2010 jucer smo dobili sretnu vijest da je organizacija pod imenom E-sport.hr dobila licencu i sve potrebne papire za odrzavanje samoga ESWC-a u nas. Gdje ce se ESWC odrzati te kada ce to biti jos nije utvrdjeno, ali radi se na tome. Vrijeme odrzavanje ce najvjerovatnije biti Uskrsnji praznici, a za ostale detalje pricekajte update topica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garfield
|
 |
« Reply #1 on: January 07, 2010, 17:45 » |
|
Takvo neko vrijeme bi moralo biti, cisto jer se vec u 6. mjesecu odigrava finale u Parizu, pa nevjerujem da bi smjelo biti manje od mjesec dana izmedu naseg qualia i main eventa, cisto zbog organizacije.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nara
|
 |
« Reply #2 on: January 07, 2010, 19:41 » |
|
Imam neke detaljnije informacije do kada se što mora, ali trenutno nisam u mogucnosti podijeliti ih ovdje
|
|
|
|
« Last Edit: January 13, 2010, 15:08 by nara »
|
|
|
|
|
|
|
|
nara
|
 |
« Reply #4 on: March 01, 2010, 11:39 » |
|
E nije bilo obavijesti neko vrijeme pošto su mene ispiti uhvatili, nadam se da ću uspjeti napraviti update ovih dana.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CoJiC_CoJa
|
 |
« Reply #5 on: March 21, 2010, 13:23 » |
|
dani idu ali nista se ne govori o eswcu, sta je s time, oceli uopce biti, gdje, kada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #6 on: March 21, 2010, 13:41 » |
|
Koliko sam imao cuti, od ESWC-a ništa, odaziv sponzora bio je loš i nikakav, nije se uspilo srediti nista, pa je od samog eventa organizator odustao..
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
double-x
|
 |
« Reply #7 on: March 21, 2010, 17:32 » |
|
Koliko sam imao cuti, od ESWC-a ništa, odaziv sponzora bio je loš i nikakav, nije se uspilo srediti nista, pa je od samog eventa organizator odustao..
jbna nula zna ko kaj o arbalet qualiu u hr?
|
|
|
|
|
|
this suxxx. helvete
|
|
|
|
splicosaki
|
 |
« Reply #8 on: March 22, 2010, 04:09 » |
|
katafakingstrofa nije mi jasno kako se nemoze to organizirat... 
|
|
|
|
|
|
splico: cito si malo a? M!: kako ? splico: kako to? M!: kaki cit ? M!: nije moguce M!: ovo splico: pa aj vidim da je M!: jel mora znacit, ak imam to ? M!: da sam citer M!: il kaj?
|
|
|
|
fzy
|
 |
« Reply #9 on: March 22, 2010, 11:31 » |
|
pa neisplati im se organizirat za 6 ekipa (ako bi ih se i tolko pojavilo o0)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
splicosaki
|
 |
« Reply #10 on: March 22, 2010, 16:04 » |
|
pa neisplati im se organizirat za 6 ekipa (ako bi ih se i tolko pojavilo o0)
ma skupilo bi se ljudi da dode 6-8 ekipa cs, w3 igraca bi doslo bar 10...jos su trebali kako popratni sadrzaj doc sorseri njih bi isto bilo 5-6 valjda  mozda bi se skupili i koji fifa playeri... jbt skupio bi se za organizaciju od uplata (da je uplata po glavi 100kn i da dode bi 60-80 ljudi) neznam kako drugi al ja bi igra i za burek i salicu na kojoj pise ESWC...nikad nisam ni ocekiva da ce me poslat u pariz...
|
|
|
|
|
|
splico: cito si malo a? M!: kako ? splico: kako to? M!: kaki cit ? M!: nije moguce M!: ovo splico: pa aj vidim da je M!: jel mora znacit, ak imam to ? M!: da sam citer M!: il kaj?
|
|
|
iTo
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: March 22, 2010, 19:11 » |
|
steta sta se ne igra sors na eswcu nebi uopce bilo pitanje jel ce bit eswca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavlychenko
ESL CS 1.6 privat
Teammate

When in Rome...
|
 |
« Reply #12 on: March 23, 2010, 13:06 » |
|
steta sta se ne igra sors na eswcu nebi uopce bilo pitanje jel ce bit eswca
Mislim da ti ovo nije bas na mjestu... Kakve veze ovaj lik iz e-sport.hr ima sa sourceom? Jedini je problem u tome sto su licencu uzeli ljudi koji ocito nisu sposobni organizirat nesto ovih razmjera.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #13 on: March 23, 2010, 17:20 » |
|
Ma nema on veze ni sa 1.6 kako mi se cini, a pogotovo sa sorsom.  Mislim da je sjor tija napisat da je bilo sorsa da bi bilo vise ekipa..
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
fzy
|
 |
« Reply #14 on: March 23, 2010, 20:14 » |
|
da je bilo sorsa nebi se stiglo odigrat u dva dana kolko bi ekipa bilo
|
|