Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #30 on: October 05, 2009, 12:52 » |
|
Nelose, jesu nagrade bile i za 3 mjesto?
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #31 on: October 05, 2009, 14:54 » |
|
dobro, nije tak lose...i jesu dobili kakvu nagradu il je samo prvo mjesto nosilo nagradu?
|
|
|
|
|
|
 irc: #team-imex #team-croatia #elite.clan #cs.hr #esl.hr #croatia #hcl.hr
|
|
|
|
double-x
|
 |
« Reply #32 on: October 05, 2009, 16:15 » |
|
dobro, nije tak lose...i jesu dobili kakvu nagradu il je samo prvo mjesto nosilo nagradu? 1.1000eura 2.300eura 3.150eura(il kolko su ve? dali za turnir para)
|
|
|
|
|
|
this suxxx. helvete
|
|
|
Flegma
Headadmin
Administrator
Teh 1337 m0f0
|
 |
« Reply #33 on: October 06, 2009, 10:28 » |
|
Nije bilo lose, isplatilo se doci. Barem ovima sta su pobjedili. Da su nasi malo bolje u nekim situacijama odigrali mogli su doc dalje jos..i da nisam donio one peline snicelu haha. gg svakako. Barem sam dosa tamo malo sa ekipom se druzit, bilo nas je dosta..
|
|
|
|
|
|
Bila je toliko lijepa da sam poželio da nikad ne otvori usta. A onda mi je nekako objasnila da je nijema. Oženio sam ju Las Vegasu, tjedan dana kasnije. I sad napokon živim sa ženom koju razumijem.
|
|
|
|
double-x
|
 |
« Reply #34 on: October 06, 2009, 17:23 » |
|
Nije bilo lose, isplatilo se doci. Barem ovima sta su pobjedili. Da su nasi malo bolje u nekim situacijama odigrali mogli su doc dalje jos..i da nisam donio one peline snicelu haha. gg svakako. Barem sam dosa tamo malo sa ekipom se druzit, bilo nas je dosta..
da si samo ti nebi bilo bed al nas je bilo vise zato je sncla bio takav 
|
|
|
|
|
|
this suxxx. helvete
|
|
|
|
denona
|
 |
« Reply #35 on: November 15, 2009, 18:48 » |
|
kakav match fnatic vs again isss nikad bolji match nisam gledao,a oni komentatori me podsjecaju na dobra stara vremena cgs-a. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavlychenko
ESL CS 1.6 privat
Teammate

When in Rome...
|
 |
« Reply #36 on: November 15, 2009, 19:16 » |
|
a ja sam gledo preko readmora, svapski komentator je umiro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
double-x
|
 |
« Reply #37 on: November 15, 2009, 20:12 » |
|
kae bilo sa scom? zakaj p7ak nije iso nakraju? vidio sam da huangfeng se bas nije proslavio:( jedino je srbin proso skupinu u wc3
|
|
|
|
|
|
this suxxx. helvete
|
|
|
|
denona
|
 |
« Reply #38 on: November 15, 2009, 23:26 » |
|
a ja sam gledo preko readmora, svapski komentator je umiro  nas jedno 7 gledalo preko wcg streama ,ali je pocelo stekati pa smo gledali na cadred komentatori ownaju .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FEsH
|
 |
« Reply #39 on: November 16, 2009, 14:45 » |
|
a ja sam gledo preko readmora, svapski komentator je umiro  nas jedno 7 gledalo preko wcg streama ,ali je pocelo stekati pa smo gledali na cadred komentatori ownaju . fanboiis 
|
|
|
|
|
|
 irc: #team-imex #team-croatia #elite.clan #cs.hr #esl.hr #croatia #hcl.hr
|
|
|
|
denona
|
 |
« Reply #40 on: November 16, 2009, 15:32 » |
|
a ja sam gledo preko readmora, svapski komentator je umiro  nas jedno 7 gledalo preko wcg streama ,ali je pocelo stekati pa smo gledali na cadred komentatori ownaju . fanboiis  sure 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|